fourth day

Hej.
nu sitter jag här i sängen, eller snarare ligger, och kollar på tv med mami. ska försöka hålla mig vaken till idol!

praoen var ungefär som vanligt, dock bara två promenixer idag. var också bara runt 20 hundar idag och det brukar vara runt 35, så det var rätt chill. sista halvtimmen satt jag bara inne hos Ace och blev slickad i hela fejjan. spelade in en video på de men orkar inte fixa konto på youtube... ni får liiiite bilder imorgon istället. slutade tio i fyra, då kom mamma och hämta mig. så åkte vi till dollar store -köpte presentpåse och sminkborste, sedan till kappahl och willys där det fick bli strumpor. när vi kom hem runt fem så käkade vi, sedan har jag, mamma och Lena haft lite tjejkväll;)

nu ska jag kolla runt lite, INTE sova och kolla på tv hehe. hemfärd imorgon, hörs då!

third day

hallihallå, praoen idag var great. mös så in i sjutton med valparna hihi, båda på runt 2-3månader -en mini jack russel och en dvärgpudel!
5-6 promenader blev det idag, så det var mer lagom. fick dock skitjobbiga hundar, haha dem skulle verkligen INTE  göra som jag ville... nu har jag även fått en crush i Mysak, myshunden himself :love:

när jag slutade så gick jag hem och då var mamma här hemma! då åkte vi till maxi och handla. köpte varsin glass som vi tog med oss ner till hamnen och satt där, varit skitfint väder idag. kollat på idol har jag och hunnit, mina favoriter är Elin B och Alice. nu ska jag gosa med min mor:D puss

second day

Hej mina vänner!
slutade kvart över fyra från praoen idag, helt kär i azzar har jag blivit också. en liten fet jack russel som hoppar upp i mitt knä hela tiden och slickar mig i hela ansiktet. åååh så söt, eller a det är väl inte superfräsht och få hundpussar men man kan fan inte motstå när dem gör så! hi
sedan hade jag fajt med Björne, han skulle verkligen inte tillbaka till sin "bur". asså shit aldrig varit med om självsäkrare/starkare hund, men jag vann. woho, go Frajda;)

jobbade övertid för var med ut och rasta av alla först, gått 8 promenader idag. lite creed??? haha, men sedan gick jag hem, pratade med Malin i telefon samtidigt. Lena var hemma också, så hon stod och gjorde mat. köttgryta, mums.
efter maten åkte vi till dollar store, köpte bara hårspännen -72st för 10kr haha. sedan till kappahl och willys. nu har jag precis duschat och pratat med mamsen, som även kommer hit imorgon!!!!!

first day

hello, här sitter jag och töntar mig. längtar efter mor min.. ajaj. morsgrisen herself här alltså, inte brå inte brå.

praoen idag var i alla fall rolig (om vi bortser från att ingen visste att jag skulle komma dåra). haha, nej men hon jag snackat med i telefon hade glömt att berätta för alla andra att jag skulle komma så a... + att hon som då visste de inte började föräns klockan 1. men det löste sig och gick jättebra tillslut. varit på promenad med 4 stycken stora och starka hundar idag. testar dem mig då eller??? haha fick alltid dem som drog mest osv, men det gick bra det å.
sedan fick jag gå ut med en stor jävla schäfer SJÄLV också, var lite smånervös måste jag säga och att jag sedan kom ut och mötte Frida (en annan tjej som jobbar där) så säger hon " åh fick du Grim..."
som om det var världens hemskaste hund liksom, jag ba NEJ SHIT VA FAN HAR JAG GETT MIG IN PÅ? så visar det sig att han va hur jäkla snäll som helst, gick precis som jag ville och allting, bäst idag liksom. tror det var för han gillade mig så sjukt mycket och så ni vet, i'm likeable (ironiiiiiii).

hade hundarna ute på gården stor del av tiden också, lite små kyligt faktiskt hehe. förstår inte riktigt hur 6 stycken (hälften okastrerade) hanar + 1 tik kan gå ihop, så jag vart lite amazed. ser fram emot imorgon, dock är det lite smått läskigt och vara sjlv i det här stora huset på morgnarna, men men. Lena kom och hämtade mig efter praoen idag också så åkte vi ner på stan, hitta ingenting dock. nu ska jag gå och ringa mamsen, puss!

MOT MORA


haha vadå snyggaste bilden ever liksom? ;) klockan halv sju hämtar Lena mig och så bär det av mot Mora, blev lite senare än tänkt men det gör inte mig något!

har precis gjort matlådor till mig, Lena, Kjell och Ola inför imorgon då vi alla går till jobbet hehe. snel chey jag är:) så imorgon väntas en veckas prao på byrackebo hunddagis, ärligt första gången jag kan säga att jag verkligen längtar efter prao, detta passar mig bättre än dem andra ställena jag varit på faktiskt..
har packat klart det allra mesta nu, har värsta resväskan och får inte ens ner allting, ajdå. att packa "smart" är inte min starkaste sida tyvärr.

kommer att uppdatera varje dag vad jag tror, kommer i alla fall ha tillgång till data varje dag för min lilla bärbara är nerpackad. så vi hörs kanske ikväll!

Kvarteret IGOR

yesbox, det har jag invigt idag med mamsen.

åkte ner på stan runt halv tio/tio, gick direkt till nya köpcentret kvarteret igor här i Västerås. hur mycket folk som helst, seriöst.. gick man någonstans utan att kolla sig om gick man garanterat in i någon haha. men det var riktigt stort och fint i alla fall, fick med mig lite saker hem också (bilder längre ner).
dock något drygt.. tog en kölapp till Tele2 för vi skulle köpa en mobil till Martin. stod i den kön kanske 1 timme, hur segt som helst. sen när det äntligen var våran tur så var just den telefonen helt slut, SUCK!

aja, åkte hem runt halv fyra, ska packa lite nu inför imorgon då jag åker till Mora. sedan ska jag käka och så ringa Malin. bio med henne ikväll, 20.15. massa mys framför "Tusen gånger starkare" som vi planerat att se, toppen!!!


randig tröja, LINDEX 299:- vit/svart tröja, MONKI 200:-

skor, TE AMO 399:-

eyeliner, LINDEX 95:-

BILDER



About yesterday

igårkväll blev, precis som alla andra tjejkvällar, awesome!
vi börja med att kolla idol och äta massa onyttigt skit. sedan gick vi husesyn i Beckas gigantic house, haha. spana på några grabbar ^^
sen placera vi oss mitt på golvet i köket och snackade massor. runt tio åkte Malva hem tyvärr:( men då gjorde jag, Becka, Elin och Malin smält choklad +popcorn och kollade på A walk to remember. så söt film, den slutade runt ett då åkte alla hem. mysigt värre vart de, älskar er♥

AVUNDSJUK

känner mig lite smått avundsjuk just nu på min vän Elin. hon åkte nämligen till London idag (iknow, dööör lite), men hoppas hon hittar massa fint och får det sjukt kul!

vi saknar dig gumman♥

Hårfärg


hårfärg ba öhhhh.

före och efter bild. mamma har även klippt mina toppar pyttelite, men det syns inte. hoppas jag!

supersötasnälla elin ( ---> länk <--- ) har fixat in en header bild åt mig, bugar och bockar för de. ska ha den så länge, så fult när det är vitt däruppe. gjorde den igår får se om jag kan göra någon ny en annan dag hihi. puss

FREDAG

Nämen tja!
vaknade halv ett idag av att Malin ringde. fuck you, haha skoja. det var bra de, behövde ta mig upp. vi pratade kanske halv timme eller något, sen gick jag upp. då ville mamma tona mitt hår mörkbrunt, så det gjorde vi. är typ svart hårig ser det ut som, i alla fall nu när det är blött. aja vi får se, blir nog bra!

ska snart fixa mig osv. ikväll ska jag träffa brudarna hemma hos Becka:) blir idol och mys, nice!

TORSDAG "städdag"

Hej!
slutade idag runt två, men då stannade jag, Emma, Elin och Malin kvar i skolan och snackade med Olivia till typ fyra. haha, tjejer som älskar skolan or what?
studiedag imorgon i alla fall och jag älskaar't. har inte gjort så mycket sen jag kom hem, typ kollat lite tv och så. men nu är det dags för städning. lika bra ni vänjer er att jag skriver så på torsdagar för då har vi en så kallad "städdag" haha. jag har fått de lättaste uppdraget idag i alla fall, dammtorkning! +vispa grädde..

ikväll är det idol, imorgon ska jag sova sååååhäääääär länge:D puss!

OML

tjo, skola jao. hade bild, engelska och so. sedan var det pannkakor, och tillsist skoljoggen. gick väl bra, men lever upp till mitt stjärntecken skulle jag vilja säga.. tack bella för att du stanna med mig:(♥
kom hem runt två och nu sitter jag här & kikar på Tyra Banks show. handlar om tvillingar haha askul, ett par ville aldrig någonsin ha olika kläder/frisyrer/smink och det andra tvillingparet vill dejta samma kille. haha wtf?

blir en dusch snart, kanske ska sova lite först hehe. ikväll är det idol igen, niiiiis. puss

tisdag

tjolahopp, ännu en dag klarad i skolan dårååå. inge intressant sådär, eller a....jävla nice med skoljoggen imorgon eller vad säger ni???? fast nä.
slutade kvart över tre, mötte mamma med hundarna haha. så gick vi hem, kollat på tv och nu ska jag sätta mig med en del läxor. bland annat engelska, matte och kemi, kuuuuuuul.

kan ju vara lite positiv också och berätta att det är studiedag på fredag och nästa vecka praooo!
även idol ikväll, wiiie.

I'M NOT A ROBOT

Marina and the diamonds - I am not a robot

haha till dig Malin, låten som är på Lindex reklamen. du kanske redan letat och hittat den själv.. men aja here u go anyway!:D

Tävling @KANDYLANDY.SE


KANDYLANDY.SE

jag har nu gjort ett försök att vinna ett par converse skor. brukar aldrig vinna sånt här, haha. men försöka går ju alltid:) KRAM

19.19

Hej guys, vaknade med Julia runt halv ett idag. gick upp och gjorde frukost + kollade på Camp rock 2. sedan städa vi lite så gick hon hem. älskar dig bästa
inte gjort så himla mycket idag, typ kollat lite tv. käkat med la famila, mormor kom hit och käkade också. nu ska mamma tona mitt hår tror jag, om hon orkar i alla fall. sen blir det en dusch och tv. skola imorgon, blääää. puss

min och julias älskling



HAHA dataskärmen i glasögonen ser ut som ögon. fett läskig HAHA!!

pics



today

tjo, sitter här och har precis fått mat.

vaknade runt ett idag, gick upp och var lite social. sedan satt jag mig och kolla på Camp rock 2 hehe!
nu ska jag gå och äta, sen kanske jag ska börja fixa mig. blir Julia ikväll, awesome missed her!!!!


gårkvällen

gårkvällen blev toppen, drog till Elin runt tjugo över 6. sedan snodde vi skjuts av mamsen till konsum. där väntade Malva, sen kom även Malin. gick in och beställde käk på pizzan, så in på konsum och handla chips/godis. hämtade maten och pallrade oss hem till Elin. runt 8 började idol, då kom även Emma.
sen satt vi och snackade lite, drog till Jonte. men dem våga in komma ut;) haha. då gick vi hem och skulle käka paj, men precis när vi skulle börja äta så kom killarna. då gick vi ut med dem på en promenad, sen började de spöregna så då bjöd vi in oss själva till Jonte.
var där i kanske en timme, sen drog vi hem till Elin igen och fortsatte där vi slutat så att säga. runt halv ett åkte vi hem. var jättetrevlig kväll tjejer!

bilder kommer.

EGO

tjejkväll sköts upp en timme, så som tidsfördriv tog jag mig an att ta några egobilder hehe. ovanligt jaaao;)







så kan jag ju passa på att berätta att jag har ny tröja från LINDEX också:)

M A L I N

satt och rensade kameran nyss, hittade några otroligt söta bilder av Malin. detta måste visas :love:




kan detta beskrivas på något annat vis än SÖT CHEY!? love u my friend

ÄPPELKAKA♥

goddag, har precis (nästan) gjort en äppelkaka +vaniljsås till ikväll. den ser riktigt mumsig ut fall ni vill veta.

var hemma från skolan, nya tag på måndag. ikväll blir det mys med brudarna, därav till att jag bakat. ska fixa mig lite strax, men kanske lite tidigt ännu? ska träffas halv sex liksom. bilder och stuff kommer förmodligen senare/imorgon. puss!

13.56

Hej!
är hemma från skolan även idag, mår dock mycket bättre. men det var världens bråket här hemma igår kväll/natt mellan mig och Simon, så jag var vaken till typ halv sex. kändes något tungt när klockan ringde 7, så jag snoozade sen hade mamma varit inne och stängt av de haha. TACK.

har stickat lite på min syslöjdsgrej och kollat på tv mesta dels idag. och har för första gången i mitt liv, vad jag vet, gjort makaroner helt själv! mucho proud.
mamma och Martin ska på möte runt tre, så då tänkte jag överraska mamma med att dammsuga huset. hon går runt och säger hela tiden "nej NU måste jag dammsuga" haha men ingenting händer. det får bli mitt tack för att hon låg vaken med mig hela natten och lät mig sova i morse..


mumsigt va, haha?:)

7 years past by...

idag är det hela 7år sen min morfar Hans dog, det är helt insane. känns inte som att det var så längesen.. galet. kan inte påminna mig själv att jag bara var ynka 8 år när du gick bort, så liten kommer jag inte ihåg att jag var. jag minns begravningen och allt som om det vore igår, när vi fick våra sista ord fast du inte var vaken. jag ville så gärna att du skulle vakna igen..

du är så oerhört saknad, önskar du vore här med oss även idag.
du är och förblir alltid i våra hjärtan morfar, föralltid.


the little time we got with you, wasn't enough.

BYRACKEBO, HERE I COME



är härmed välkommen till Byrackebo hunddagis i Mora för en veckas prao!
äntligen är det fixat, har skjutit upp på att ringa ända sedan lördag, men nu tog jag tummen ur rövah;) kändes jättebra, hon jag pratade med verka hur trevlig som helst och tyckte det skulle bli jättekul att jag ville komma hihi. har pratat med mina käre gudmor Lena också, som jag ska bo hos. bugar och bockar för att hon ska stå ut med mig en vecka.

fick riktigt nice arbetstider också, 09.30 till 15/16.00, perfa:) hörs

sjuk

hemma från skolan idag, förkyld som ni vet.
har typ kollat film hela dagen... men nu har jag gjort matten klar i alla fall. skönt, ska käka typ nu. hatar att vara sjuk, man kan inte göra ett piss typ. + att jag hatar känslan av att få värsta hostattacken och verkligen känna paniken över att behöva vatten, blääää. hörs när jag har något intressant att komma med..

13.31

är inte helt på topp.. inte något speciellt att skriva heller.
vaknat ett X antal gånger inatt på grund av hostattacker, gick upp vid elva av samma orsak. då var det även frukost på bordet, första gången in my life som jag äter frukost med exakt HELA familjen +mormor. haha deni;) sad?
Simon & Martin hade till och med gått upp klockan nio för att baka scones, haha wtf? gott va det i alla fall.

sen har jag kollat lite mer "my super sweet 16 ", dock samma som igår, men missade några. ska inte göra ett skit idag, hjälpa mamma med maten kanske. har i för sig matte som jag ligger efter i också, men om jag känner mig rätt kommer jag skita i den...hehe. hörs

whats up with this?

inte bloggat på några dagar, varit lite härjigt.. ni får lite sammanfattning från onsdags nu i alla fall!

onsdag
: var med Malin efter skolan, pluggade och kollade på idol tillsammans. mysigt!
torsdag: skolan, doktorn sedan åkte jag och världens bezta mor till eskilstuna. köpte bla dem där skorna som jag la upp, yey. kom hem runt fem.
fredag: skola först, skolfotot gick sämst.. fick sitta ner på köpet, bläää.
på kvällen åkte i alla fall jag, Malin, Emma och Malva ner på stan. käkade på spicy (där även sebastian krantz va, ohlalla;)) sedan gick vi och köpte dricka/popcorn och bänkade oss framför " I rymden finns inga känslor ". var inte lika bra som jag hoppats på, men ändå riktigt kul. mamma kom och hämtade oss sen, så följde Malin & Malva med mig hem och kollade på idol på datorn, blev en toppenkväll med andra ord. älskar er!

idag då? har inte gjort ett skit, känner mig riktigt krasslig så hoppas jag inte smittat någon. har ont i halsen och huvudet som sjutton. skitsvårt att sova inatt även fast jag var så jäkla trött, bara hosta hela tiden.. sadface.
hoppas det blir bättre i alla fall. har endast suttit vid tvn och drogat " My super sweet 16 ". hur i hela världen kan man vara så bortskämd och ändå så jäkla oförskämd på köpet? fattar inte. fattar heller inte varför det är 13åringar och 18åringar med haha, det makear ju ingen sence liksom? haha a, förstod att ni tyckte det var jätteintressant info.
blir filmkväll med familjen idag, orkar inget annat. eller måste ringa om praoen också, men det ska väl inte ta allt för lång tid. vill sova, men kan inte. this sucks!



tre bilder från igår, jag, Malin och Malva:)

16.24

heeej, kom hem från skolan runt halv fyra. vi har hunnit med mycket klag idag, bra gjort av oss tjejer!:D
haha nej, men för det första hade vi fått nytt schema utan att någon berättat de, sen ska 8orna få vara med i NIORNAS lucia. så jävla sämst, men vi lyckades övertala honom att vi skulle få en chans i alla fall, nice. blev en del  klag på mattanterna också, men det är vi vana vid by now, men seriöst de suger...fanns inge kyckling till oss liksom.

nu sitter jag här och funderar på om jag vågar, jag har en praktikplats nu i alla fall. men vågar jag? den är i så fall i Mora, så får bo en vecka själv där hos Lena då.. måste tänka på't. ska kika lite på hemsidan osv, men först ska jag göra en macka.
IDOL IKVÄLL, WIIIIE.

I ♥ shopping



jag & mamma ska till Eskilstuna på torsdag, yeey. ska dock mest dit för och kolla på skor (dem på bilden jao) men blir nog förhoppningsvis mer än så hihi!

BILDER -lördag

några bilder från i lördags, blev inte så mycket fotande då men:)





bella ej facebook, then you die:O


16.37

vanlig dag i skolan, slutade runt tjugo över två. gick hem och satte mig på dirren med kemi läxan, Simon hjälpte mig för störd som han är så älskar han kemi (wtf, tycker det är skitsvårt????). sen gjorde jag mig en macka och satte mig här.

har nyss ringt om ännt en praktikplats, fick inge svar så får ringa igen senare. känner mig asstressad över att hitta plats, för jag tänker fanimej inte vara på ett matställe en gång till! vet två ställen till jag kan ringa annars, hoppas jag får någoooooot. nu ska jag strax sätta på mig andra kläder sedan åker jag med mamma till Hälla. hörs!


Söndag..

åh fy, nu börjar det här igen. alla hatar söndagar, men alltså usch. aja, imorgon är det skola igen just have to deal with it liksom..

Malin ringde i alla fall och väckte mig klockan tio idag, bugar & bockar för de. då ville hon också till på köpet att jag skulle GÅ UPP redan då! vad tänker människan med?
gick upp och fixade mig sen kom hon hit, vi kollade på film. allt för min syster, superb film alltså. sen tog vi mat och efter det kom även Elin hit. vi snackade, satt vid datorn och ja, typ de.
sen spöa Malin mig i skipbo så kom hennes fader och hämtade henne runt kanske, fem tiden (?).

sen har jag varit grillmästare här hemma och grillat kött, käkat. nu har jag precis kommit upp från ett härligt bad, ska strax gå och lägga mig. kanske läsa lite i svenska boken om jag orkar, vi får se. godnatt!

MALIN EMMA ELIN

gårkvällen blev precis som jag skrev i nedanstående inlägg, awesome!
åkte ner ca halv sex, väl på stan försökte vi hitta någonstans och käka. slutade på spicy ofc, haha. killen som jobbade där var assöt
han: ni är så glada tjejer!
vi: haha, tack för maten, jättegott!
han: tack va snälla ni är... och söta också!


haha åh, aja. sen gick vi runt lite och så in till bion och värmde oss. pappa kom och hämtade runt åtta kanske, så åkte vi hem till mig och snackade/skrattade. sen gick jag, Malin och Emma hem till Emma. Elin dumpade vi på vägen:) så kollade vi på karlsson på taket och lotta därhemma hihi, mys. kom hem runt elva med Malin, var en timme med henne så skjutades hon hem.
älskar er brudar :love:

AWESOME

tjolahej, sitter här och luktar vanilj:D
ska ner med brudarna och käka på spicy snart, sedan åker vi hem till mig och gör ansiktsmask/kollar filmer. hur mys!? kanske skriver mer senare dååå. puss


dagens outfit haha.
linne&skjorta GINAT, jeansleggings VILA.

PERFECTION

TAYLOR MOMSEN






MILEY CYRUS






BLAKE LIVELY





Mayday parade - Save your heart

Save your heart
For someone that's worth dying for
Don't give it away

Save your heart
For someone who leaves you breathless
And I know that you're scared
Seems like someone said you had it in you
All along you said you knew this was wrong
But still worth dying for

Jimmy eat world - Hear you me


And if you were with me tonight
I'd sing to you just one more time
A song for a heart so big
God wouldn't let it live

May angels lead you in
Hear you me my friends
On sleepless roads, the sleepless go
May angels lead you in


you're the only song I want to hear

Hej mina glada,
är hemma även idag på grund av samma orsak som igår. men har i alla fall gjort mycket nytta hemma så det är ju bra. har dammsugit, dammtorkat och badat hundarna. har även ringt om en praktikplats, dock var det fullt (som jag trodde) men det var värt ett försök i alla fall. nu ska jag leta runt lite om jag hittar nå annat, ikväll är det tydligen fotbollskväll här hemma. yeey, fast ne... då blir jag hellre inne på rummet resten av kvällen haha. hörs!

NEW


Halsband & Ring, LINDEX 79.50:- st

Klocka, NEW YORKER 99:- (Malin kommer du ihåg denna haha? vart helt kär efter du visa den!)

Nagellack U must have this, H&M 39.90:-  Parfym Alyssa Ashley Vanilla, PARFYMERI L 118:- (luktar så jäkla gott, mummms)

DOGS

gick hem från skolan runt elva, hade mensvärk så jag ville typ bara lägga mig ner och skrika haha...
tryckte i mig en alvedon och ipren när jag kom hem, la mig och vilade. sen vart det lite bättre, då var jag bara så jäkla hungrig så gjorde mig lite mat. SEN kändes det bättre, mamma kom hem runt två och sa att hon skulle ner på stan och ta spruta osv så jag följde med. fick med några grejer hem (bilder kommer senare). träffade på Malvis där nere också:) har inte gjort någonting sen dess, men nu ska jag och mamma ut med hundarna. hörs!

FPF

fångarna på fortet om tio minuter, har just fixat mig. tvättat bort sminket, sovtröja and so on. inte gjort så himla mycket idag, lagat mat med Simon typ och kollat tv. gjort lite glosor har jag också fixat, men nää. nu ska jag göra mig redo. imorgon blir det stan med mamma efter skolan:)!


The problem to say no

alltså usch, är det bara jag som tycker det är skitjobbigt och neka "små" barn som kommer och säljer jultidningar? finns liksom inge värt och köpa men ändå så vill man ba köpa en grej av allt för att slippa säga nej haha :(

@ datasalen

Hej, bra uppdatering igår tycker jag. fast nee, men gjorde inget speciellt i alla fall.

nu sitter jag i varje fall i datasalen med mina favorit 9b:are, trevligt. börjar om en kvart, musik. sen svenska och sen slutar jag:) nu ska jag kika runt lite. bye


RSS 2.0