Vemdalen

nu är vi framme i Vemdalen, eller vi kom runt halv sex.
ni kanske undrar vafan vi gör här uppe i ingenstans, men det är i alla fall för att pappa fyller år på tisdag. så vi firar en vecka här uppe för honom!

vi har fått låna Lena&Kjells stuga här uppe, dem är även här idag till imorgon också. det är ganska öde och det var hyffsat läskigt att åka hit för det ligger liksom på ett berg. men det blir nog mysigt:)
kanske skriver mer senare, annars hörs vi imorgon. puss

Vemdalen

nu är vi framme i Vemdalen, eller vi kom runt halv sex.
ni kanske undrar vafan vi gör här uppe i ingenstans, men det är i alla fall för att pappa fyller år på tisdag. så vi firar en vecka här uppe för honom!

vi har fått låna Lena&Kjells stuga här uppe, dem är även här idag till imorgon också. det är ganska öde och det var hyffsat läskigt att åka hit för det ligger liksom på ett berg. men det blir nog mysigt:)
kanske skriver mer senare, annars hörs vi imorgon. puss

HÖSTLOV

äntligen är det nu höstlov, såå skönt. slutade skolan runt halv två, för jag var bäst på svengelskan så behövde bara stanna en kvart haha;)
nu sitter jag här och spelar Mall World, nörd som jag är. ska senare ta tag i packande, åker omkring 10 imorgon så måste bli klar liksom.

är förbannat glad idag för när jag kom hem från skolan så hade SIMON KLARAT KÖRKORTET!!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS BROR :)

lite uppdatering

nu har jag packat lite, har nu även frågat mamma vart vi ska någonstans på lovet haha. det hette Vemdalen :)
men nää, nu ska jag spela Mall World.. som emma gjort mig helt beroende av. kommer typ inte kunna gå från datan på år nu, för jag ska nörda Mall World galet. haha, snackar även med Johan & Hannes så får väl vara lite social kanskäää. hörs

17.08

nu är läxorna snart över, bara matteprov imorgon vilket inte är så mycket att plugga till :)
ska strax gå och packa lite tänkte jag, kanske även tar på mig dammsugningen här hemma om jag är riktigt snäll! ska nog bädda rent också, det är så jävla skönt och sova i hehe.

kul att när jag inte snackar läxor, nej då snackar vi städning istället.. men ska gå och börja packa i alla fall. hörs

16.35

jahaja, då var det dags för idrott och biologi träning, prov i idrott.. förhör i biologi. fyfan vad jag älskar skolan, har jag berättat de?

slutade halv fyra idag, är helt slut men har pluggat lite i alla fall. tog dock en paus nu, dels för att ingen är hemma och kan förhöra mig +att jag inte orkar mer.
men åh, kul och läsa vad jag har för läxor eller? förstår det. vi har läxor under lovet också, det är ju toppen mina vänner, toppen! (jag hoppas verkligen ni förstår ironin)

nu ska jag skypa lite med Johan och Hannes, haha. vi hörs

17.47

so prov imorgon då, så dags att nöta in det tills klockan åtta. sen blir det dh klockan nio!

skolan idag var väl ok, seg som fan. hade engelska redovisningen också, det gick väl som det gick.. darra typ som fan, men kom igenom allt i alla fall. slutade runt tjugo över 4, drog hem och kolla tv. nu har jag nyss badat också, men som sagt. SO var det ju!

17.15

lite segt här på bloggen kanske, dock jäkligt mycket i skolan nu också. men snart är det lov, så bara hålla ut!

har bland annat engelska redovisning imorgon, vilket är det värsta jag vet. så jäkla nervös så jag typ dör!!!!!
sitter nu och snackar skype med Johan och Hannes, haha. dem sitter och snackar om joddling (?). ska strax gå och käka, sen blir det lite fysikpluggning. Simon hade uppkörning idag, klarade teorin men inte uppkörningen. fan få, synd!:(

har detta nu i veckan:
imorgon - engelska redovisning, fysikförhör
onsdag - so prov
torsdag - biologi förhör
fredag - matte prov

bored girl

amen hallå, tyckte jag hade lite sådär.. ni vet.. SKITtråkigt. så varför inte uppdatera tänkte jag då!?
sitter och facebook chattar med Malin, trevlans. har inte den blekaste om vad jag ska skriva nu men, kan dock meddela er om att boken " Min Stora Kärlek " som jag sa att jag fått av mormor förut SÖG. men stora bokstäver bokstavligen, den var tråkig tråkig tråkig. ändå läste jag ut hela... haha.
försöker hitta ny musik som får mig på humör, men hittar inga braa allls! ajaj, inte brå inte brå. sitter på Linus data i för sig, så kanske ska ta och lyssna igenom hans spotify. give me a minute...
eller jag tror jag skippar det, nu när jag såg att han hade 551 tracks känns det inte alls lika lockande längre somehow... haha, nej nu ska jag fan gå och läsa/kolla tv istället (är ju tjej? måste göra två saker) haha, vi hööörs!

15.25

tjohej, var riktigt mysigt med Emma igår:)

idag vaknade jag kvart i ett, men kändes som klockan var typ halv tre haha.har skitont i huvudet, så ska ta alvedon snart.
inte så mycket gjort idag, duschat och så. blev dock jävligt sugen på att bada nu haha, kanske gör det senare. ska hämta Sofia och köpa mat med mamsen snart. nudlar♥

ikväll är Linus på bröllop, Simon med Sofia, pappa på herrmiddag... så det blir en myskväll med mamma och Martin bara! later

lazy shit

lat chey här jao, inte orkat skriva men har suttit vid datorn haha.
men orkar inte rabbla upp nu, varit i skolan onsdag/torsdag. torsdag kväll åkte jag hem och träffade Malin som är sjuk. inte lika längre dock, så fick träffa henne finally!
tog med mig en liten gottipåse och filmer, så hon har något att göra liksom. måste ju göda upp flickan lite;) satt och snackade i 2timmar i alla fall och hade jättemysigt, älskar dig!

orkade inte ta mig till skolan idag, hade bara fn dagen så vi skulle spela spel med Håkan och Tomas, yeeey liksom. fast ne, så sov till ett istället:) gick sedan upp och käka lite/kolla tv. inte gjort så mycket, varit ute med hundarna och ja typ de. ikväll kommer förmodligen Emma hit och kollar idol med mig hihi. synd bara att Minna kommer tillbaka och Alice hoppar av.. hon var ju bland dem bästa ju:( aja, vi hörs kanske mer ikväll. puss!


snodde Malins bilder, eftersom jag inte hann ta några själv hihi♥

17.48

orkade inte skriva igår på grund av att jag hade så jäkla ont i huvudet så jag satt inte ens vid datorn typ. vaknade upp imorse och hade lika ont, stannade hemma från  skolan.
har tagit febern men det var inget, så blir skola imorgon:) har i alla fall bara segat idag framför tvn och så, suktat efter dösnygga ringar. kanske ska beställa hem någon/några. nu ska jag göra lite nytta här hemma och laga mat. hörs

nails


inte tagit tag och använt aceton än, men såhär har jag gjort naglarna i alla fall. svarta med små hjärtan på hihi!

NEW


mycket inlägg såhär på en gång men. Nya sjalen, NEW YORKER 99:-

sleepover


haha min haka ser kul ut?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sov ju hos Alva igår med Emelie och Nike också.  kom dit runt tjugo över då var alla där, väntade på att tacon skulle bli klar. sedan åt vi, kollade filmer, åt popcorn med choklad, chips. sov på övervåningen så Nike & Alva sov i sofforna och jag & Emelie på madrasser. soffpotatisarna somnade först hehe..
vaknade runt halv elva idag, åkte hem runt halv tolv. klockrenaste :
* Nike ska ta sallad till tacon så missar hon hela burken, Jag & Emelie = skrattanfall på hög nivå!
* Jag: fan va kissnödig jag är...
Emelie: sa du kristen?
Jag: a, ja ba: FAN va kristen jag är alltså... hahaha!
asrolig kväll tjejer, det får vi göra om. älskar er♥

mamma och Simon kom och hämtade mig sedan, då åkte vi först till Hälla sedan till stan för Simon skulle köpa jacka (kan meddela att han fick med sig en heeeeeel del mer än bara jacka haha, nya storshopparen i familjen kanske?) jag själv köpte en militärgrön sjal!
nu har jag precis målat naglarna, ska gå och ta aceton runt omkring snart för jag har målat lite utanför... ikväll blir det myskväll hemma. Sam är här och lanar med Martin, kanske ska vara med? :O

cutcutcut

hundarna mina har klippt sig, ser faktiskt förjävligt ut på tassarna... men det växer ju fort så!



alltid när man kommer och hämtar hundarna har hon som klipper dem satt i små rosetter i öronen på dem haha, Tarzan såg fett gay ut;(


jag & belliiis!♥

tonight

Hej!
kom precis hem från skolan och nu har jag övertagit Martins dator mohaha:D
nej rå, men a. orkade inte svengelskan eftersom ingen mer skulle dit. så drog hem, nu ska jag snart käka något. sen börja packa lite smått och ta en dusch. runt 6 åker jag hem till Alva ( --->länk<--- )och är med henne, Emelie ( --->länk<--- )och kanske Nike. supermys, blir lite tjejkväll med ansiktsmasker och sånt där. hörs imorgon/ikväll♥

17.05

Svenskan = DONE!
+ att jag blev hyffsat nöjd också, så det är gr8. bara engelska glosor nu sen färdigt, känns toppen.

hade kemi prov ju, gick åt fanders. men G kan man ju alltid drömma om. fick btw VG+ på soprovet:)
slutade tjugo över två, men stod kvar i skolan cirka en och ½ timme för att snacka med Elin, Annso och Gabriella, alltid är vi lika skolglada och måste stanna kvar lite extra hehe nej men det var trevligt!
senare kom även Malin sjukling som fått körtelfeber (!!!!!!!!), fuck it.. KRYA GUMMAN!♥

nu blir det mandariner och glosor, hörs

@ datasalen

sitter i datasalen med Emma och Malva, vi ska plugga och det går jättebra... eller ej. antingen inne på fisbook/blogg mm. aja ska börja strax, har aslång håla nu.
fem över halv två börjar kemin, med kemiprov. kommer gå dåligt, men ska göra mitt bästa:) hörs later!

PLUGGNING

så har min dag sett ut sedan jag kom hem från skolan alltså, setat med näsan i kemiboken och svenskan. skitdrygt... ligger efter mycket i svenskan tror jag hah.

aja, satt i cafeterian idag med Emma. gick bra i början, mindre bra på slutet kanske. men men, sedan hade vi lektioner och så. slutade halv fyra, då gick jag hem. sen har jag typ bara pluggat, ska sätta näsan i kemin igen nu. bli förhörd och så, men mitt dagispapper till kemin är putsveck:(
har precis duschat också, fall ni ville veta liksom?.. men nej, nu blir de kemi ja!

20.30

Hej!
inne på skype och snackar med Martin, Sam och Eric. lyssnar på särmusik gör dem haha!

skolan idag var okej, satt typ 2-3 timmar och lyssna på när Emerich, som varit med i förintelselägren under andra världskriget. fy fan va hemskt säger jag bara, nära att jag börja grina flera gånger..
var även någon Patrik och Kalle där, en av dem var förre detta ny nazist och den andra en förre detta värsting. a, det var riktigt intressant tycker jag i alla fall.
sedan hade vi lektioner och så, slutade kvart över tre. då följde Emma med mig hem, pluggade Kemi, satt vid datorn och spelade skipbo. hon gick hem runt 6 och har sedan dess skypat med nördarna. även käkat lite, snart är det desperate housewifes!

15.54

fy va segt med måndag alltså, var sjukt tungt att försöka ta sig upp imorse ska ni veta..
men skolan var väl helt okej, kollade film & käka chokladrutor (som vi fick för att vi vunnit klasstävlingar;))  på SOn. slutade ca kvart över 2, då gick jag hem och här befann sig mormor. fikade med dem, sedan har jag kollat igenom typ hela skolkatalogen vi fick idag. blev såååå fin, fast ne.
ska åka in till hälla nu med mor min, vet inte om vi orkar gå på shoppingen kanske men ska i alla fall till Ikea så får vi la se.
top model ikväll, det gillas!


är så jäkla tråkig now a days, så jag orkar inte ta upp systemkameran och ta foton.
webbilder får duga så länge, men ska bättra mig..


20.17

godkvälll (eh?)
vaknade med Julia idag vid tolv/halv ett. åt upp choklad rester hehe, busigt? sen gick vi upp och käka frukost samt kollade på disney. hon gick hem runt tre, älskar dig!

har sedan dess varit riktigt seg idag, känner mig verkligen helt slut med huvudvärk och allt. nicebajs. har varit ute med hundarna i alla fall..
så jäkla kul pappa jag har också, satt framför tvn och så var det bara skit. så då tog vi djungelboken 2 som gick på disney, och i jämna mellanrum satt pappa och asgarva/sjöng med i låtarna. söt!

nu ska jag gå och tvätta bort sminket, byta om sedan kommer jag typ dö i säng, kolla lite tv kanske. är galet trött jao. hörs

saturday

tjo, sitter här nu och väntar på Julia. har laddat upp med pastasallad så den är klar när hon kommer, har även letters to juliet att kolla på! hehe +smält choklad och popcorn till efterätt OFC. ska bli riktigt mysigt, love♥

13.35

Hej!
vaknade typ nyss, hehe. har bara käkat frukost och satt på tvn/datan ännu. ska strax ta en dusch och fixa mig, sen blir det matlagning med mor. pastasallad!
och for you information, cheesecaken igår blev asgod:D senare ikväll ska jag vara med Julia, skriver mer då. puss


bara för att jag älskar när han sjunger denna i Camp rock 2...
Nick Jonas - introducing me

syskonkärlek, himmel, min stora kärlek

var ju hos mormor tidigare idag, fick tre nya böcker av henne som hon fått av sin granne. NICE, såna böcker som jag planerat att köpa också så det var helt perfa :)



fanns ingen bild på sista boken, men det är i alla fall: Syskonkärlek av Sheila o'flanagan, Himmel av Torbjörn flygt och Min stora kärlek av Sarah dunn.

I'd jump in front of a train for ya..

You know I'd do anything for ya.

fan va jag fastnat för den låten asså, galet bra!
i alla fall, gick till skolan imorse. var med på matten och engelska provet, som gick väldigt
brå faktiskt:) sedan gick jag hem på grund av samma orsak som igår dåva. åkte med mamma
och Simon för att hämta Sofia. skjutsade hem dem. sen köpte jag & mamma mat och sedan
hem till mormor. pratade lite och åt, sånt där you know. nu har jag och Simon precis bakat
cheesecake, den ser skiiiitgod ut. fan att den måste ligga i frysen i fyra timmar-.- men lagom till
idol!

nu ska droga bruno mars - grenade lite till, sen vettefan. följer förmodligen med och skjutsar Linus,
men inget annat planerat. träffa favorit juliia imorgon i alla fall, NICE.

BRUNO MARS - GRENADE


så skön låt, älskaaaa.

20.50

hej!
hemma från skolan idag på grund av tjejproblem.. vi har ju städdag här hemma varje torsdag också. så för att jag var borta förra veckan fick jag ta dammsugningen. vart strålande fint, har även storstädat i mitt rum (= rensat lådor, skrivbord, sminkbord, filmer och bäddat rent) :)
nu sitter jag och nöter in glosor på glosboken, svårare vart det ju nu när jag ändrade till att svara på svenska.. haha fyfan. nu är man ju van att svara på engelska? men det kommer bli både och förmodligen på provet. sedan ska jag i alla fall läsa i engelska boken också, + att mamma ska förhöra på in, on och at.

kanske något bra på tv idag också? vi får la se om jag hinner de. puss!

18.25

provet i SO gick väl inte riktigt som planerat dåva... men men, hoppas på G. my biggest wish at the moment!

efter lunch idag åkte vi ner på stan med klassen på någon pjäs/teater. den var inte direkt bra... men efteråt gick jag, Malin, Elin, Emma, Julia, Malva och Becka till Coffehouse by George och fikade. mycket skrattanfall och snack, ja sånt vi gör bäst, blev de!
jag, Elin och Emma tog bussen hem klockan 4. när jag kom hem så läste jag lite i min bok och bara vila en stund hehe, men nu har jag även hunnit med lite glosträning inför engelska provet på fredag. tränat så jag kan alla, i alla fall för tillfället haha dvs helt borta imorgon. men nu ska jag hjälpa mamma och göra lite käk, sen blir det tv en stund. hörs hej!

@ home

tjotjo, kom hem från skolan runt halv tre. skulle haft vikarie på svengelskan men whata hell.
kom hem och har kollat lite tv, nu har jag även uppdaterat min glosboken sida för vi fick nämligen ännu fler idag. kuuuuuuuul, om någon vill låna av mina friends så heter jag fridarebeccaa, fick ihop 179 st :)

nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten sedan ska jag bli förhörd på SOn av min brur. DESPERATE HOUSEWIFES PREMIÄR IKVÄLL, MISSA INTE! det lär i alla fall inte jag och Emma göra hihi, hörs!

More, and more, and more


mycket sånt här nu men seriöst, hur galet lika är inte dessa två??? tjejen till höger (raina hein) är med i top model, såg henne nyss och ba OMG skit lik Denise richards. ofta inte, goshiii. hehe, nu ska jag sussa. puss!

done studying

B.o.B - Magic ft. Rivers Coumo. haha fastnade för denna när Måns spela upp den i skolan idag, nice!

 

yesyes, det får räcka för idag. läst igenom alla so sidor + tränat engelska glosor. på Malins konto på glosboken men det var några fel stavningar där allt va Malin????? så ni inte pluggar fel menar jag.

ska i alla fall bara vila nu, fram till 20.00 då de är ny säsong av Top Model som börjar hihi!
hörs imorgon, då väntar en lååååång skoldag tyvärr. blööö

nerd

KUL att det första man måste göra när man kommer hem från skolan är att sätta sig och plugga!?!? då kan man väl lika gärna stanna liksom.. två prov denna vecka i alla fall, så det är bara kämpa. har inte börjat med svenska inlämningen någonting heller, detta känns toppen. fast ne.

har i och för sig inte satt mig och pluggat än, datan kallade liksom hehe. shame on me, men men ska göra't nu, så puss!

"lika som bär"


Daren Kagasoff vs Shane West

asså visst ser man skillnad på dem osv, men ändå jävligt lika varandra? och snygga, mest shane hehe;)

BILDER Mora







I-LANDSPROBLEM


bröt min längsta nagel i fredags på lillfingret, FAN DÅ!!!

love this feeling

Hej!
blev en jäkligt tidig kväll igår, tror jag somnade redan vid elva eller något sånt hehe. vaknade dock lika sent för de, klockan 12. gick upp och la mig i ett varmt bad och gjorde hårinpackning, kom upp för cirka en halvtimme sedan. nu tänkte jag måla på nytt nagellack och käka något. blir en lugn dag idag, måste plugga också eftersom jag sket i det igår hehe.

bilder från Mora kommer sen! puss

nytt i garderoben


Kofta, MONKI 300:- älskar fickorna!

Kavaj, H&M 299:- köpte i Mora.

Saturday night

hello mina vänner, idag blev man återigen väckt av Malin som ringde klockan tolv.. suck och stön.
haha nej jag skoja, hon frågade om jag vill gå på hälla stan och det ville jag!

åkte ner runt ett/halv två, gick runt lite och så, köpte en kofta på Monki. runt tre tiden gick vi och käkade på tip top, träffade på Emelie! i alla fall så åt vi oss mätta och gick sedan runt lite till, ganska precis fyra kom min papa & bror och hämtade oss. kom hem och kollade på film med dem andra, ingen aning vad den hette. men den var i alla fall helt okej. nu skulle jag verkligen behöva plugga, men känns det värt när klockan är tjugo över nio? orkar ju inte. måste packa upp min väska också och det känns viktigare just nu hehe, så det får de bli!

fredagsmys

kom hem runt kvart i åtta på kvällen från Mora, då åkte jag hem och bytte om snabbt för att dra mig mot Bella där även Malva, Emma och Malin var. vi kollade på idol och pratade och sånt där mysigt:)
inte träffat någon av dem på en vecka ju, så dem var saknade jao. åkte hem runt ett och var så jäkla trött, somnade på en gång typ haha. älskar er

mycket bilder igår typ, men a ni får några.


flugan var tam, euw! :o

HAHAHAHA


Låt-charader haha, Malin kör på Främling:D

Malvas goda äppelpaj! detta kan inte vara min tallrik, jag dränkte nämligen med vaniljsås hehehe love that.

last day, yesterday

lite segt med uppdateringen såhär, ligger ju efter!!

i alla fall, sista dagen på praoen var som vanligt ungefär. en sisådär 4-5 promenader och sista timmen spenderades åt att säga hejdå till alla hundar. så söta, ville ju så att säga ta med några och gömma i väskan men... har ju faktiskt två egna här hemma. dem får väl duga då;)

fick jättebra omdöme och dem tyckte det varit kul att jag kom osv. riktigt kul har det varit, är så jäkla glad att jag tog beslutet att åka dit!

hundbilder från veckan (urkassa, min mobil och enormt skakiga hand kommer inte överens riktigt...)

Bella, dvärgpudel på ca 3 månader!

Mysak!

Pumii!

Meta!

Garp!

troligtvis Fager!

Eliot!

Azzar!

Bruttan!

valpen Knaster! som sov så skönt just då..

Ranja!

nya fågelhundar som kom på fredagen, minns tyvärr inte namnen..:(

Grim och Mimer i bakgrunden!

Wisky!

3 månaders valp, Mezzie!

Ace!

ScarFace!

Ozzie, fruktansvärt dåliga bilder:(

Troy!

Elof!

Simba!

och sist men inte minst, Leia!

detta blev tyvärr alla hundar, var inte många där i fredags så hann inte få på alla.. men men, sötnosar för de!

RSS 2.0