21.08

Hej!
filmen igår var helt okej, sorglig och så. idag har jag i alla fall inte gjort så himla mycket, vaknade runt kanske tolv. har färgat håret i alla fall, blev dock inte stor skillnad alls... runt halv sex/sex kom Malin, Malva och Emma hit så har vi planerat lite inför imorgon då de är nyåååår!
nu har jag nästan precis käkat, snart ska jag lägga ansiktsmask, baka cheesecake och noppra ögonbrynen:) vi höööörs
idag kommer bellsing hem också!

Svinalängorna

tjoho, vaknade runt tolv idag. uppdateringen här på bloggen har väl inte varit på topp direkt menmen, de här dagarna har jag faktiskt tagit tag i mina garderober och rensat dem. är strålande fint i dem nu:)

ska vara med Emma strax, ska gå och föna håret lite snabbt bara. får se vad vi hittar på!
kvart över fem ska jag och mamma hämta mormor, så ska vi gå på hennes julklapp haha. nämligen på bio och se filmen svinalängorna. mys, hörs!

niiis

White light moment


finns inte hela låten på youtube, dock på spotify så om du har det klicka --> här


15.32

blev en runda på stan idag med Ems och Malin. fick dock ej med mig något hem, förutom nudlar från spicy hehe. Malin sov hos mig inatt också, låg och snackade massa igår och kollade film osv. åkte ner på stan runt halv elva och var där till ett ungefär.

nu sitter jag bara här och kikar runt lite, snart blir det musik och cs:) blir en myskväll idag, hörs

glad chey

vart en riktigt bra jul trots allt, hihi. började med att jag, mamma och mormor fixade all mat sedan öppnade vi inom familjen våra presenter. runt halv tre kom farmor,farfar, Hasse och John hit, då käkade vi och hade trevligt. sedan var det julklappsöppning ännu en gång. Mormor, Linus och John åkte väl hem runt halv nio och dem andra halv tolv ungefär.

detta fick jag i alla fall; 
Mobil (sony ericsson x10 mini pro)
Cs ;-) 
Tröja
3 Böcker
Locktång
Skydd till telefonen
Ring
Glansspray +condition milkspray (ska göra så håret inte blir elektriskt!)
Parfym
Pengar

tror det var det, sedan har jag ju även fått Simons dator idag. suuuupernöjd chey:D

.

GOD JUL

HAPPY BITCH

livet är på topp just nu!
julafton imorgon, ska få ärva Simons dator idag, nudlar till maaat:D

haha, kan inte fatta hur jävla fort tiden har gått alltså. helt galet, men men. idag blir det julstädning, gör mig faktiskt ingenting. vill inte ha de skitig på jul såatteee......
skriver mer ikväll i alla fall, puss på er:*

T&N♥












city

avslutningen var niice, musiktävling var dock inte lika kul. men disco med 9b:arna sitter aldrig fel +anders snygga moves haha!

åkte ner på stan efter och tillbringade mina första jullovstimmar där med tjejerna haha. så jäkla mycket folk så jag blir helt snurrig, inhandlade i alla fall årets sista julklapp. nu är alla klara!
sedan käkade vi på tiptop och så, åkte hem runt halv två/två. sedan dess har jag inte gjort allt för mycket, slagit in lite paket, käkat osv. blir nog en film snart, FÅR CS FÖRHOPPNINGSVIS IMORGON YEY:D

städning som står på schemat imorgon, kan inte fatta att det bara är två dagar till jul. galet, hihi. H Ö R S

.

JULLOV!

1 day

Hola, skolan idag var helt okej. tog mig igen Soredovisningen med Emma levande, puuust. slutade klockan två, och nu om tjugo minuter åker jag och mamma till mormor för lite fika osv. top model ikväll också:)

bara en skoldag kvar, wiiie!

söndag

Hej!
vaknade runt halv två idag, gick upp och fixade mig. sedan åkte jag och mamma till Hälla, köpte lite julklappar osv. skitmycket folk överallt så vi orkade inte stanna så länge.

nu har jag precis käkat och om ett tag kommer Emma hit så ska vi göra klart SOredovisningen som vi ska ha imorgon/tisdag... menmen, bara 2 skoldagar kvar!:)

Luciacupen igår var grymt spännande och värsta draget, vart 8orna och 9orna i final. trodde verkligen att 8orna skulle ta hem de, men nejrååå. 'vi' 9or vann!

Malin följde med mig hem efter och sov här. vi snackade och så, vaknade idag runt halv elva... efter kanske en halvtimmes dragande gick vi upp och gjorde frukost. sedan har vi varit riktigt lata cheyer faktiskt, men runt fyra drog vi på sminket och tog lite bilder hah!                                                             


my heart is filled with you, boy you got me



milkshake

var med Emma efter skolan, vi satt lite vid datorn, spela skip-bo och läste i tidningar.
sedan gick hon hem runt halv fem, då gick jag och mamma ut med hundarna. vid halv sex åkte vi till mormor och installera hennes nya tv, sen till plantagen. kom hem runt halv åtta och nu har jag käkat. ska strax gå och lägga mig och kika på en film, lucia för 'gamlingarna' imorgon också..:)

Emma&Frida humor HAHAHA!;


"Vad kallar man en ko som just har åkt en karusell?
Milkshake!"

WORLDS GREATEST

världens bästa brud, nämligen Elin, fyller 15 (HOOST 12...) idag, grattis grattis grattis vännen!


önskar dig en awesome resa till Thailand imorgon också, kommer sakna dig massor.
älskar dig♥


14e december

kan ni seriöst förstå att om 10 dagar så är det julafton??? det kan verkligen inte jag.

skolan idag var okej, slutade runt ett för NOn var inställd och vi fick gå från svengelskan. det var ju inte något nice sådär. Malin följde med hem till mig då, vi käkade mellis i typ en och en halvtimme. sedan ringde Malva, då gjorde vi oss i ordning för att åka och fixa korvar. det var asmånga vi hade sålt fan, men det gick bra i alla fall.

kom hem runt sex tiden, nu har jag duschat och käkat. inga läxor denna vecka (som vi vet) och det är så jäääkla nice. klockan nio blir det sista avsnittet av dh;( kram!

13e december

Hej!
hade lucia i skolan, gick väl sådär i alla fall... :) sedan vid elva hade vi vanliga lektioner igen, kul med muntlig redovisning på fredag. jättekul, fast ne. ska strax gå och plugga svenska och engelska glosorna, i fall att. så vi hörs, puss

GRATTIS EMELIE (blogglänk) PÅ 15 ÅRS DAGEN!

20.15

lucia tåg imorgon, är sjukt nervös fan... Malin kommer hit runt 6 imorgon (fyfan:O) så fixar vi oss tillsammans. samling klockan halv åtta, sen övning osv. sedan är det föreställning klockan 9 och 10. blir nog bra dock, hoppas jag:)

varit på hälla med min mor idag, köpte ett par byxor, strumpor och concealer. nu ska jag dra mig mot en dusch. hörs med mer uppdatering imorgon!

Bilder -elins fEst



bjuder ;)

halvfärdig tårta!

haha lägg märke till bordsplaceringen, våra mobiler:)

stor bakar'n!

done!

gjorde en toffs på elin


och så en sista bild på birthday kid, grattis i förskott gumman♥

14.33

ingen bloggning i veckan eftersom har varit så jävla stressad. det har varit så mycket i skolan nu så jag typ varit helt deprimerad hah... känner mig helt värdelös med mer. men men, bättre nu dock. nu är det mesta över :)

blir att träffa brudarna ikväll i alla fall och fira Bella. vi ska laga mat, baka tårta och kika idolfinalen, mys!♥

Andra Advent

Söndag
fy usch blä, skola imorgon, men inte långt kvar till lov. fyfan va härligt. andra advent idag också, shit vad tiden går fort hänger inte ens med...

gick upp runt kvart över tolv och tog ett bad, håret ser mer kastanjebrunt ut idag än mörkrött haha. men i alla fall, blir lite stickning och svenska novell idag. samt att mormor kommer hit och käkar, hjälper mig avmaska osv:)
hade planerat att hinna göra klart allt i helgen, nu känns det som jag inte hinner någonting. men svenska novellen är ett måste, för den ska in imorgon. skulle gjort SOn också så jag skulle slippa i veckan men nnnnnnejrå. det sket jag i, som vanligt haha :( men det löser sig, nu ska jag gå och torka håret. hörs

Resultat

dock mörkare i verkligheten men även ljusare på vissa ställen eftersom jag haft blonda slingor, fick ingen rättvisa alls på bilderna eftersom det är så mörkt härinne. men men, dem flesta som läser lär ju se på måndag :)!


ni kan ju fokusera på håret och inte den ursexiga limetröjan;) ljusare upptill på bilderna eftersom blixten kom där haha...
jag är i alla fall hyffsat nöjd, bara ovant ännu liksom. men det ser väl okej ut tycker jag!

RED

kära vänner, nu ska ni få höra vad jag lyckats göra!

det är ju så att jag övertalat min mor att få färga håret rött. jajamen, hihi. sitter med mörkröd (FÖRHOPPNINGSVIS!) förg i huvudet nu. hoppas, hoppas det blir bra haha. vi har i alla fall köpt en mörk brun också utifall att, men shit är asnervös!

resultat kommer ikväll när det är klart, om det inte blir skitfult det vill säga... spännande:)
hörs dååå /ƒΓÌÐΑ

You Got Me

Hello fellas!
vaknade kvart i tolv idag, gick upp och fixade mig. sedan åkte jag och mami till Hälla, köpte två skjortor, vantar, sminkborttagning och hårtoning!
kom hem runt tre, fy satans mycket folk överallt asså... om cirka en halvtimme ska jag, mamma, pappa och Martin åka in till stan för att käka kina :) skriver kanske mer ikväll, kram
Innan vi åkte.
Vantar, STADIUM 99:-
Rutig skjorta, LINDEX 150:-
Militärgrön skjorta, LINDEX 200:-

Fredag

" Hur mår du judith?" " Hej på er!"
haha var tvungen, i alla fall. skola idag, hade biologi prov och engelska prov dårå. det gick sådär på båda:)

blev hämtad runt två, då åkte vi och handlade sedan hem till mormor och fikade. sedan hem igen runt fyra, har inte gjort så mycket sen dess. skulle varit med tjejerna men så blev det inte, orkade inte, blev lite krångel. men har kollat idol med Martin istället, hihi. nu sitter jag och skypar med Johan, Marcus och Hannes. dem sitter och har lite karaoke här för mig, trevligt haha.

och fuck it att Olle åkte i idol!

17.10

vet inte, känns det ens värt att uppdatera idag egentligen. sjukt tråkig dag liksom...
skola först, sen direkt när jag kom hem så pluggade jag. börjar få kläm på engelskan, men biologin asså. men det ska väl gå någongång;)

ska dammsuga snart också, för att göra dagen lite extra kul liksom haha. sen blir det bara slapp och plugg igen, så vi hörs väl. fredag imorgon i alla fall!

19.35

Hej bönder,
var inte i skolan idag. har pluggat massor här hemma, speciellt biologi och engelska. även svenska och syslöjd. tycker det är synd att biologin faktiskt är kul & lärorik, men när man vet att det kommer bli fetaste provet på allt så känns det inte kul alls...

i alla fall, ikväll ska jag kika på sista avsnittet av arga snickaren hihi, efter det greys:) skola imorgon, 2 prov på fredag. can i handle this? later


nothin' on you

RSS 2.0