BACK

hej guys, bloggen har varit på botten. har verkligen inte orkat uppdatera och det har varit en del läxor osv. men ska försöka komma igång nu igen!
håret igår blev okej, nu är det rött kan man väl säga iaf haha.. bild kommer:) sitter och väntar på Malin nu, det var ju handboll nu vid två så vi ska kika på den. hoppas sverige kommer 3a åtminstone. hörsss
fyra böcker för 14:- är inte helt feeeel hehe.
"När lucy Sullivan skulle gifta sig"
"Mina hemligheter"
"Det som är sant"
& "Min bästaväns dotter" på engelska!

RÖTT

nu jäklar är det slut mesat med håret, nu kör vi på grand canyon copper red!

NYÅR

lite bilder från nyår, men fler finns på Malins blogg!  här



partyhattarna!
fysatans ful jag blev på denna bild asså, så det fick bli en cutcut;)

22.24

Hej!
idag har jag inte gjort så mycket, runt tre tiden åkte vi hem till farmor och farfar för att käka... stannade till cirka halv sju. sen har jag mest suttit vid datorn och spelat cs osv. kollar på easy a för tredje gången nu, haha så kul film. rekommenderas!
imorgon bär det av till Eskilstuna med mamma och farmor, haha är typ helt pank. men so? shopping stoppar mig aldrig. har ju både mammas och farmors plånbok med liksom ;) vi hörs dåå


21.57

tjolahopp, då var det onsdag då.
sov som en gud inatt, då jag inte sov så himla bra i stockholm haha.. det gjorde jag verkligen idag i alla fall. vaknade runt två, då gick jag upp och tog ett varmt bad. sen har typ jag och bror, Martin, kört CS hela dagen haha... nörd.
nu har jag nyss käkat, sitter och kollar fotboll med Linus och Martin också. Arsenal - Manchester City, ska strax gå och kolla igen, men det är rätt seg match. höörs

INKÖP

ska försöka komma ihåg vad alla affärer hette och vad det kostade osv, annars får ni leva utan det hah..
Mascaror, Lindex  135;- resp 79:-. samt svart nagellack, H&M 59:- (?)
örhängen, SHOCK 99:-
liten sko nyckelring, random gatuaffär 29:-
tights, 69:- resp. 59:-
Rolling stones tungtröjor, grå Punkt Shop 99;- svart H&M 149:-
collagetröja, BikBok 199:-
Klackar, Scorett rea 349:-
svart/gråa converse, slitna som fan så som det ska va haha. Second hand 169:-
Vit smiley klocka resp svart vanlig, 49:- st
två ringar, svart Zamba 129:- blå BikBok 49:-
två till ringar, silversvart(liten sten) Indiska 49:- silversvart(stor sten) Emma Loca 129:-
bästa till sist, väska med inbygda högtalare där man kan koppla in mobil/ipod♥ SHOCK 398:-
+ett vanligt svart ginalinne, ni får klara er utan bild på den haha. 99:-

STOCKHOLM

stockholm var skitnice, kom dit igår runt tio tiden. då tog vi taxi (fint skare va haha...) till hotellet och checka in. lämnade våra väskor osv, sen drog vi oss ner till centrum. shoppade till klockan var runt sex, så hittade vi en jättemysig pizzeria som vi käkade på. sen kan man ju säga att det var sådär lagom skönt att komma tillbaka till hotellet runt tjugo i åtta, fyfan va ont i fötterna (och händerna efter påsarna haha) vi hade. mös framför tvn, spelade kort och lite sånt:)

idag gick vi upp runt åtta, var skitjobbigt då jag sov väldigt dåligt.. jävla plogningsmaskin som körde mitt i natten utanför. men så gick vi ner och käkade frukost vid nio, sen gick vi upp igen och jag sov en timme till hehe. vid tolv skulle man checka ut, så tog vi en taxi till centralen och låste in väska och påsar. sedan traska vi ner till Gamla stan, fan asså... fina ringar typ överallt! men jävla dyra också, den jag ville ha kosta 500:-, det var väl att ta i tycker jag.
köpte lite grejer där också i alla fall, sedan käkade vi kinabuffé. vid fyra bestämde vi oss för att vi inte orka nå mer, så då tog vi tåget hem. vart asmycket strul där vid tågen, och folk var helt hysteriska när vi skulle kliva på och puttades och grejer. men nu är vi hemma i alla fall, levande också! ;) 

bilder på det jag köpt, kommer nuuuuu. hörs

19.08

nyår vart asnice med mina brudar,  vi lagade mat och åt. sedan dansade vi en del, snackade, fikade och smällde smällare. vid tolv tiden drog vi ner till mig och kika raketerna, sen upp till Malin i typ en/två timmar igen♥
igår sov jag typ bort hela dagen haha, sen kollade jag bara film och så. idag har vi varit hos mormor och käkat, åkte halv tre och kom hem nu runt sex.
nu ska jag böra packa, stockholm imorgon med mamma! bokat hotell och shiiit, ska blir fetnice. puss

RSS 2.0