gr8 sunday

hejhopp, igårkväll efter pizzan så kom Elin och Malin hit. vi snackade och massa. sen gjorde vi choklad och popcorn till lite chatroulette haha. och ja det var väl typ det vi gjorde hela kvällen fram till klockan 2, då bestämde vi oss plötsligt för att sminka oss och ta kort. så det gjorde vi!
tog massa bilder haha, normala som vi är. vid tre/halv fyra tiden kände vi oss klara. så då bäddade vi och la oss och snacka. somnade vid halv fem kanske.

idag vaknade vi tolv, Malin hade ställt alarm. då gick vi upp och käkade frukost, sen ville vi ta mer bilder haha. så då började vi sminka varandra igen sen gick vi ut och tog massa "modell"bilder. tror det blir att alla får lägga upp dem bilder dem vill på sig själva för jag kan ju inte bestämma vilka dem ska lägga upp. så men, a sen i alla fall så la vi in bilderna och då var väl klockan runt tjugo i fyra. sen åkte dem hem och vi åkte vidare hem till kusinerna och gratta Alva. som fyllde år igår, så Grattis i efterskott!
vi var där till kanske halv sju, så åkte vi och käka på något ställe. mumsigt var det i alla fall. sen åkte vi hem och nu har vi kollat på Wallander. kan inte fatta att det var sista Wallander seriöst, börjar fan böla snart. men filmen var bra som tur var! puss

smygtitt, älskar er tjejer♥


ögonen, kill me...blåa som fan!

Kommentarer
Postat av: malin

fiiiiina bilder. love u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-06-20 @ 23:53:49
URL: http://mmalinjuhlin.blogg.se/
Postat av: elin

älskar er!!!

2010-06-21 @ 00:02:05
URL: http://eanderssonn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0