Malin's here

hello, sista uppdateringen för idag.
sitter här med Malin och lyssnar på musik. hon kom tidigare för att hjälpa mig lite, + att jag har sminkat henne och fönat hennes hår då. men vi har även dukat och om en kvart ska maten ställas fram:)
runt sju tiden kommer dem andra. det blir jag, Malin, Elin, Emma, Jennifer, Malva, Josefine, Rebecka och Julia. sen får vi se vilka som sover över!

skrytarN

kors i taket, nu är det dags att skryta... någongång måste ju bli den första eller??

för DAMN vad fint mitt hår blev idag, både färgen och nu när jag fixade det. snacka om att det var sammarbets villigt. vilket vi äääälskar!


dock inte riktigt så fluffigt kanske, men wtf. & skulle mer än gärna vilja visa med bättre kvalité, men så går det när det sitter här en lat Frida och sladden till systemkameran ligger ute i husvagnen...:(

fääst

hann inte tona håret igår, för jag fick oväntat besök av Malin och Elin. dem stannande och snackade i kanske två timmar(?). så mamma tona mitt hår idag istället, vart bråå. men ser ännu mer blek ut nu, perfa liksom...
har även rensat lite jordgubbar och hackat lite grejer till pastasallad som vi ska ha ikväll. brudarna kommer hit för jag ska ha min "fest". ska bli askul!

har i alla fall nästan fixat klart hela husvagnen, bara dvdn som ska iiin. men nu ska jag gå och göra lite sallad&gurka. kram

20.53


Anna Ternheim - what have i done mmja, det här gillas!
låter dock bättre på SPOTIFY <---länk

nää, asså nu får malin ta och komma hit någondag. behöver verkligen hjälp med design helvetet, är så trött på den:(
och hon har sagt att hon kan hjälpa mig också, så det ska hon allt få ta och göra ihope. i seriously need it.


jag och min fina rumpnisse♥

tooooning


snygg bild haha... men a.
saknar hårfärgen liiite faktiskt..
identiska bilder haha, dock 1års skillnad...
men nä, nu ska jag gå och tona igen så att det blir såhär bruunt och fint, utan min otroligt bedårande utväxt jag har nu;)

fiiiix

ingen uppdatering igår för jag var och handla med mamma tills på måndag. vilket är det jag även gjort idag också, har damsugit hela huset, duschat och tagit ut massa grejer från husvagnen. bara damsuga där kvar sen såå, +handla lite mer. men sen så är det klart!

har lite problem med ipoden, så försöker få linus att hjälpa mig. går de? icke sa nicke.
har lite filmproblem också, så försöker få martin att ladda ner några. går de? icke sa nicke.
aja, ska tjata lite till så ska dem nog allt hjälpa mig! puss


Glad midsommar!

..säger man så?

jag har i alla fall haft en väldigt trevlig midsommar med la famila +mormor&sofia. dem kom hit vid tre ungefär, då åt vi mat och pratade. sen körde vi femkamp haha, mormor vann-.-
så fikade vi lite med jordgubbar och rabarberpaj, mums filibaba. så vart det en runda kubb, jag&mormor mot pappa&Martin. jag&mormor vann 2 av 2 gånger, ägande eller vadå?
sen bänkade vi oss framför soffan och kollade på filmen "Farsan" haha den var riktigt kul faktiskt!
skjutsade hem mormor vid halv nio, sen tog jag och mamma hundarna till spåret på en gång. gick en runda där, sen hem och nu har jag nyss varit ute på gården och sprungit utav helv*te om jag får säga det själv. här har man liksom inte hundar som man bara kan kasta en leksak till och sen förvänta sig att dem ska komma tillbaka med den, nejnej. utan här ska det jagas! +att när det nu är en skäl som är villig att leka med dem så vill de banne mig inte leka tillsammans heller, utan varsitt gosedjur ska det vara och den ena åt ett håll och den andra åt det motsatta haha. men det gick toppen, perfekt väder och perfekt dag så lite spring&bus skada icke!

nu blir det kubb med Martin, pappa och mamma. eller ja, så fort chile-spanien matchen är över det vill säga. hoppas ni haft en bra midsommardag!

22.25

godkväll:)

åkte till stan med mamma vid två tiden, träffade både Gunilla och Jejje haha. sen gick vi till ginat, där jag lämnade tillbaka två grejer, men kom hem därifrån med 4st bodys (REA), ett par chinos liknande byxor och en tröja. sen även två tshirt från new yorker!
när jag kom hem så fikade jag och mamma lite ute på altan, sen började jag städa lite. tvätta golven blev mitt jobb, men mitt i allt kom Malin och Jejje. dem skulle hämta Malins cykel men vi snackade ett tag först:)
nu har jag nyligen ätit en flurry som mamsen kom hem med hehe, sen laddat ner lite musik till ipoden som kommer till användning på måndag. midsommarafton imorgon då, trevligt. mormor kommer hit, men sen går jag förmodligen upp till midsommarstången för där lär dem flesta andra vara. see yah

WIHO

vann 5000:- på bingon, så jävla glad!!!!

eller inte..... vann inte ett jäkla skit, men lika glad är jag ändå haha. kom hem vid tio/halv elva tiden. sen dess har jag bara käkat och snackat med Elin on msn och nu även Malin. ska strax gå och sussa för jag är typ sååååhär trött, men elins bilder måste laddas klart först. snäll som man är.
imorgon blir det stan med mamma och Linus, ska lämna tillbaka en tröja och kanske hitta något nytt jao? men vi hörs mer då, hejs!


bingo,

jajamen, nu blir det bingo spelande med mormor haha. älskar att sitta i bilen och spela, sen i början när alla prov tutar! har dock inte hunnit äta än, så ni kan väl anteckna de? haha nej men a, hon kommer och hämtar mig om tio minuter så kommer hem vid åtta/nio någon gång. uppdaterar ikväll om jag vinner något, annars vet ni att jag inte gjort de haha. puss

tell me how to act

satan va varmt det är ute idag, snacka om perfekt sommardag.
precis spelat fotboll med Martin och Linus, men nu behövde jag flläkten ett tag. blir förmodligen ett dopp i poolen senare också.

vaknade med Emma av alarmet klockan 12 idag, då käkade vi frukost sen gick hon. har varit väldans mysigt:) men nu ska jag gå och fråga Simon om jag får ta en av hans nygjorda havreflarn. puss

Tisdag

vaknade med Julia idag vid två.. filmen Dear John som vi såg igår var asbra enligt mig.
men i alla fall, då gick vi upp och käkade frukost sen gick vi ut med hundarna. sen gick hon hem efter de. inte gjort så himla mycket idag, bara slappat och så. men nu smsade Emma så ska vara med henne så fort jag ätit, vilket jag sitter och gör nu. sen sover hon här också, trevlans! men nu ska jag äta klart, puss

Julia är bäst i hela världen, ni andra suger..

.. det var julia som tvingade mig att skriva rubriken. sorry för de!

hände i alla fall inget speciellt tidigare idag, kollade på den där filmen. den var helt ok:)
sen logggade jag in på msn och snacka med Julia, så kom hon hit vid tio haha. hon tror att hon kan bo här liksom? men vafan gör man inte för sina grannar. nu ligger vi med varandra tänkte jag skriva, men det gör vi ej. utan vi ligger och snackar med varandra. ska snart kolla på dear John, men först blir det popcorn och bäddning. sen slaggar hon här!

ps. hon ligger och asgarvar, samtidigt som hon hånglar upp min nalle. stackars krake säger jag bara...

Måndag 15.47

hallihallå, inte gjort ett skit idag. typ bara varit ute med hundarna, spelat tvspel +fotboll med Linus och nu sitter jag här igen och gör åter ingenting.
mamma kommer hem vid fem, får se om det händer nu kul då. i så fall mer inlägg ikväll. men nu ska jag nog lägga mig och kolla på en film istället. blir nog labor pains ithink!


gr8 sunday

hejhopp, igårkväll efter pizzan så kom Elin och Malin hit. vi snackade och massa. sen gjorde vi choklad och popcorn till lite chatroulette haha. och ja det var väl typ det vi gjorde hela kvällen fram till klockan 2, då bestämde vi oss plötsligt för att sminka oss och ta kort. så det gjorde vi!
tog massa bilder haha, normala som vi är. vid tre/halv fyra tiden kände vi oss klara. så då bäddade vi och la oss och snacka. somnade vid halv fem kanske.

idag vaknade vi tolv, Malin hade ställt alarm. då gick vi upp och käkade frukost, sen ville vi ta mer bilder haha. så då började vi sminka varandra igen sen gick vi ut och tog massa "modell"bilder. tror det blir att alla får lägga upp dem bilder dem vill på sig själva för jag kan ju inte bestämma vilka dem ska lägga upp. så men, a sen i alla fall så la vi in bilderna och då var väl klockan runt tjugo i fyra. sen åkte dem hem och vi åkte vidare hem till kusinerna och gratta Alva. som fyllde år igår, så Grattis i efterskott!
vi var där till kanske halv sju, så åkte vi och käka på något ställe. mumsigt var det i alla fall. sen åkte vi hem och nu har vi kollat på Wallander. kan inte fatta att det var sista Wallander seriöst, börjar fan böla snart. men filmen var bra som tur var! puss

smygtitt, älskar er tjejer♥


ögonen, kill me...blåa som fan!

mer bilder /fredags













här någon, ta och tagga Martin på facebook! jag orkar inte ladda in dem där, min data laggar röv...

det där gick strålande bra måste jag säga, första försöket behöver vi ju inte snacka om dock hehehe.


sötast.se/malva







hahaha asså normalt...



så det var alla bilder, bugar och bockar för det. älskar er brudar♥

bilder från Fredags!


















dem här bilderna får räcka förtillfället för nu blir det wallander - indrivaren med mamma och pappa. puss!

Fredag/Lördag

fredag: vet, en dag sent men hann inte skriva igår så skriver om det idag istället.

vaknade halv nio, gick upp och fixade mig. sen åkte jag och mamma till Eskilstuna, hämtade upp farmor och vidare till centrum/stan. gick runt där i cirka två timmar. så skjutsade vi hem farmor och åkte tillbaka till Tuna Park haha. det jag köpte var ialla fall tre tröjor från monki, en tröja +baseballjacka från gina, två tröjor från lindex, två ringar från glitter och värmeskyddande spray. awesome!

vid halv sex, kvart i sex för mig hehe, så mötte jag tjejerna vid konsum. där handla vi mat, efterätt och popcorn. så gick vi hem till bella och fixade allting. har inte tid att berätta så jätte planerat men såg att MALIN skrivit mycket om igår kväll så ni kan ju kika in där! bilder kommer i alla fall i morgon.
men sen så busade vi lite så gjorde vi efterätt. fruktsallad med glass, mumma. sen pratade vi och massa, sånt som bara vi kan göra. det var i alla fall grymt mysigt och roligt, jag älskar er tjejer!

lördag: har egentligen inte tid att uppdatera alls just nu, en pizza står och väntar på mig i köket hehehe. men har kollat lite på victorias bröllop idag i alla fall, måste kännas helt unbelievable (?) för Daniel som inte ens är kunglig. men nu är han prins iaf! skriver mer senare om jag hinner, puss

niis

premiär dopp i poolen tidigare idag, tränat med mer & imorgon åker jag och mamma till eskilstuna för att shoppaa. kan dagen bli bättre? nu ska jag gå och kika på film, härligt.

:)

hojhoj, orkar inte uppdatera någonting idag så ni får lite bilder på vad jag gjort istället. blir ingen uppdatering ikväll heller, för då ska jag göra annat såatte...

vart skitmörka bilder och jag är inte en sådan hajjare på att göra om bilderna heller som ni kanske ser hehe. & ni kan ju igga mitt nagellack också, så snyggt! inte.











ointressant...

inlägg det lovar jag er. jag blev tvingad. av elin. så har man något val liksom?.....
sitter och snackar med elin och emma på msn, oh yes i said it. MSN, kan ni fatta? Frida herself på MSN!?!?!? what happend liksom.

har inget att skriva, förutom att det var ett skitspännande avsnitt på greys nyss som jag kolla på. elin förstörde slutet dock.. hm vilken tant. (hon sa själv att hon var en tant jag svär, inget jag skulle skriva annars liksom).
och jag gillar att avsluta mina meningar med liksom, om ni förstår liksom.

på fredag ska jag och mina brudar grilla hos bellas pappa. jag vet inte hur dem andra ska grilla men jag gillar att grilla på taket i alla fall för då får man liksom med hela huset. INTE. jag bara skoja. nu ska jag vara seriös.
men det ska bli skitkul i alla fall, älskar er!
nu får bella fan vara nöjd, för nu har jag typ skrivit mer än henne till och med så atte....  vi hörs väl typ imorgon. puss


mina brudar jao

18.20

halv ett lyckades man dra sig upp idag ja, av larmet också niiis!
men då fixade jag mig och käkade frukost sen kom mamma och hämtade upp mig, så åkte vi till mormor och städa. riktigt fint blev det hehe:) kom hem vid kanske fyra tiden eller något sånt. spelade lite fotboll med Martin och Linus, nu ska jag snart ta en dusch ithink.
händer inte ett skit ikväll, förutom filmkväll med la famila. Martin hade någon ny bra så, sen taco på de. kvällen ser rätt ljus ut trots allt, likaså vädret underbart har det varit idag! vi hörs puss

boring

test, snott från emelie:)

1. Vad är klockan: 19.23
2. Hela ditt namn: Frida Agneta Rebecca Eriksson
3. Smeknamn: Frida lee kanske, men oftast bara Frida
4. Vad heter dina föräldrar: Agneta & Kent
5. Antal ljus på din senaste tårta: 14
6. Husdjur: Två hundar
7. Hårfärg: brunett, om man nu ska kalla det de haha lite urtvättat.
8. Favoritfärg: svart, vitt och rött
9. Piericing: endast öronen, om ens de...:O
10. Tatuering(ar):
11. Födelseort: Västerås
12. Bostadsort: Västerås
13. Nuvarande bostad: haha fortfarande västerås
14. Har du varit kär: nja
15. Har du varit i några andra världsdelar: jadå
16. Har du varit med om en bilkrasch: ja
17. 2 eller 4dörrar (på bilen): 4
18. Kaffe eller glass: Glass lätt
19. Snuttefilt eller kramdjur: haha what, till vad? men a kramdjur.
20. Antal syskon: Tre bröder, tur som man haver...
21. Färg på strumporna: fotlös, tänkte jag skriva men de är jag icke. inga strumpor på mig helt enkelt
22. Lyckotal: 9 och 13
23  Favoritfilm: kan inte välja!
24. Favoritcitat ur en film: "Jag vet hur det är att vara någon, som man inte alltid ser ut att vara"
25. Bästa semestern: alla skåne resor!
26. Favoritmat: pastasallad & taco
27. Bästa veckodagen: fredag
28. Senaste låt du lyssnat på: Skaka rumpa - sean banan
29. Tandkräm: sensodyne (?)
30. Favorit TV-program: Desperate housewives, Cougar town, Idol, Talang osv. finns massor
31. Favoritrestaurang: spicy
32. Favoritblommor:
Hibiscus!
33. Tycker inte om: Spindlar, getingar!
34. Sport att titta på: handboll är helt ok, sen att kolla när andra spelar
35. Ögonfärg: blå/gröna
35. Senaste sjukhusvistelse: mormor
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Ljuslila......
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: -
40. Vem/var är du om 10 år:
ingen aning, om 5 år däremot är jag i USA ihope!
41. Vem fick du senast e-mail från: facebook
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott:
Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: ginat eller hm
44. Vad gör du när du är uttråkad: ringer någon eller typ frågar brorsorna om dem vill hitta på något:)
45. Fras/ord du använder (för) ofta: "rooompah" haha, "sadface"
46. Födelsedag:
9 Juli
47. Vad retar du dig på: ja, finns fler grejer
48. Det bästa du vet: shoppa, min familj och vänner
49. Läggdags: när jag känner föré
50. Stjärntecken: Kräfta
51. Värdefullaste ägodel: Min mobil
52. Vad är klockan:
19.37
53. Vad har du för kläder på dig just nu: randig tröja och jeansleggings
54. Favoritland: Sverige -SKÅNE!
55. Favoritfilmmusik: no idea
56. Skostorlek:
39/40
57. Fobi: spindlar och getingar hehe
58. Favoritpålägg: leverpastej eller lördagskörv
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: behövande, vet ingen speciell... men till barn i alla fall.
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: muuuusik, det blir som musik i mina öron. konstigt? haha
61. Bästa bok du läst: Min bästa väns dotter
62. Vad är du beroende av: mobilen, musik. KAMERAN!
63. Favoritdjur: hundar
64. Gillar du snö: inte mer än sommar men...okej är det väl:)
65. Favoritglass: sandwich, plopp
66. Vad la du dina sista pengar på: kläder iguess
67. Är du långsint: nja
68. Favoritgrupp/artist: Kurt nilsen typ
69. Vilken är din bästa egenskap: jag gör alltid mitt bästa
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: vet inte, lever i nuet. haha nej men vet faktiskt inte.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: nej usch
72. Vad gör du i sommar: Är med kompisar, grillar, badar, solar, hänger på världens bästa plats ystad:)
73. Mest intressanta stad du varit i: ystad ööh
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: vet icke
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: hur olika alla är, men vet faktiskt inte.
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: ;)
77. Favoritgodis: choklad, center
78. Spelar du nåt instrument: spelat piano, vill börja igen:(
79. Snyggaste kändisen: shane west, logan lerman mf.
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: svårt, men om det finns så typ min "självsfrände" eller "stjärnsyster" a ni fattar... haha freak!
81. Vilken film såg du på bio senast: shit kommer verkligen inte ihåg:o
82. Senaste köpta skiva:
83. Roligaste konserten:
bara varit på carola och måns haha.. sadface
84. Bästa känslan: glad, sprallig & flum!
85. Samlar du på något: yes
86. I sånt fall, vad: tior
87. Är du feminist: dont know
88. Favoritminne: finns sjukt många
89 Favoritskiva:
90. Bästa kompis/ar: Elin, Malin, Emma, Malva och Julia H
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: ingen aning, aldrig frågat
92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: en rumpnisse, you dont need to know;)
93. Favoritlåt: Hey soul sister - train, never easy - kurt nilsen
95. Har du en mobiltelefon: yes
96. Vad är det vackraste som finns: mina vänner och min familj!
97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: USA eller New York lätt
98. Är du homo- eller bisexuell: Nej
99. Vad är klockan nu när du är klar: 19.52


bye!

hej du rastlösa tisdag

hello, vaknade halv ett idag. kastar bort dagarna totalt, fast det visste jag väl att jag skulle göra första veckan i för sig... i alla fall otroligt skönt må jag säga!
har inte gjort så himla mycket idag, måste ladda upp inför imorgon då jag och mamma åker och storstädar hos mormor hehe. men har i vilket fall som helst spelat lite fotboll med Linus, snackat lite med tha grannar. (JULIA TITTA BORT) tänker allvarligt talat gå över och sno en tvilling, ska bara finna det rätta tillfället sen så, sen är en av dem min!!!! mohahaha.
har även följt med mamma och skjutsat Simon ner till tågstationen för jag var rastlös, köpte varsin mc flurry på vägen hem hehe. nu ska jag gå och käka körv sen se om det möjligtvis kan finnas något bra på tv, vad tror ni? puss

20.36

Julia sov här igår också!
vi var helt fast vid chatroulette, haha så hon slagga en natt till. vi mös, gjorde popcorn och kollade film. massa snack och så blev det också såklart:) älskar dig Julia!!

idag vaknade vi vid kvart över två för jag ställde klockan då. så gick vi upp och gick ut med hundarna på en gång, så kom vi hem och käka frukost. sen har vi mest kollat tv och sådär, sen gick hon hem vid fyra(?) ungefär. har inte gjort så mycket sen dess, spelat lite fotboll med Linus, badat och nu sitter jag och kollar på top model. jag tror Laura vinner, fast kanske inte hehe. så jäkla otur jag och Julia ska ha med vädret också, för idag har det ju faktiskt varit helt ok??? men dagarna vi vart har det såklart regnat, som sjutton också. men men det blir fler dagar:)
nu ska jag gå och kolla klart la finalé på top model, vi hörs!

Julia♥

tjohej,
sov ju med Julia igår, var kul som vanligt. vi tjocka oss som fan, för först köpte mamma pizza åt oss.. sen kom hon hem med två jäkla mc flurry också. aja, gott var det i alla fall. sen gjorde vi såklart choklad och popcorn också, haha det går ju inte att motstå????
vi somnade vid fyra tiden, Julia snarka så okej, vi säger fem:) hahah skoja.

idag vaknade vi vid halv två, julia snarka, så okej halv ett. haha nej skoja igen! då gick vi i alla fall upp och käka frukost samt kollade på tv. nu har vi typ ätit, varit på chatroulette och kollat på tv. tagit lite fina webb bilder också, det uppskattas! så nu ska vi köra lite mer chatroulette(a) och kanske sjunga&dansa lite också, eller?:) puss






enjoy, så snygga!

tjo bre

sitter här och väntar på Julia, alltid lika seg dock alltid lika kul att vänta på också. hmm...

vaknade halv två idag, ooopsi. skönt var det i alla fall. då kom Lena, Kjell och Ola över på en fika samt gratta Simon till studenten. dem åkte vid ungefär fyra, så då gjorde jag mig lite mat. pastasallad, mumma. sen åkte jag och mamma till ikea, willys, hm och plantagen. köpte två nya bhar på hm +strumpor, välbehövligt!
kom hem vid halv sex, och ja. nu ska jag vara med Julia, vi ska keka pöpcorn och smält choklad(a). mer uppdatering later

Simons student 2010

orkar inte dela upp bilderna i flera delar, så det blir en hel drös med bilder nu istället.


inleder med en bild på mig, haha fin...

Simon får sina grejer

en glad student!


beundrar sin fina skylt haha


utforska sina nya grejer måste man göra också ja

mamma, Simon och pappa


Frida leker proffsfotograf, Simon modell


deras skyltar på flaket, haha det ända roliga var ju "IT- för coolt för tjejer" pga att dem bara är killar i klassen, samt "såhär bra skriver man efter tre år på jb" haha.



Simon dansar loss innan färd


ingen social simon på flak inte, men däremot sociala kompisar. här får man fina hej-vinkningar!

flakets andra sida, något snyggare fan!

baksidan, alltså haha inga kommentarer. nej men det står "SES PÅ LAN" men ba HEJ NÖRDAR:)

pastasallad

efterrätt

innan utgång

en äkta Simon pose!

bröderna Eriksson:)...



haha


Simon som modell dåvaa

Tarzan, så söt bild!

Martin D och Simon..



haha här kör vi seriöst

avslutande bild, hoppas det inte blev för mycket på en gång haha. men enligt mig själv så är jag nöjd med mitt fotande, vart faktiskt riktigt fina bilder ibland:)

superb dag!

hej
vaknade av alarmet klockan 09.00 idag. gick upp och fixade mig samt hjälpte mamma och fixa det sista. Simons student idag!
sen åkte vi ner på stan och kollade på utspringet och flakåkandet, vara jättekul faktiskt. och vilket drag, alla ser så jäkla glada ut. avundsjuk på hög nivååå här.
fick massa fina bilder, dock inte från flaket men men. sen åkte vi hem och ställde fram maten och fikan. så kom farmor och farfar och thomas. sen tog jag lite mer fina bilder på Simon, Simon&Linus och även Simon&Martin D (kompis to him). bilderna kommer upp senare, först jag ska ta ett välbehövligt bad hehe:)

skolavslutning 2010


haha bella!

söt malva!

elins par bilder!

söt malin och bella


bella malva och jag

bella och malva, haha malva

bella och jag

emma och bella

becka och bella

bella och julia

söt jejje!

söt olivia!

glad och söt malva!

söt jossan!

bästa klassen

patrik (aka james bond) och anders



kramkalas, haha

bästa brudarna

julia typ blunda på båda, synd:(
älskar er, kommer bli en awesome sommar!

avslutning

alltså shit, kan inte fatta. nu och elva (?) veckor framöver är vi lediga. så jäkla skönt så jag förstår inte!

i alla fall så gick jag upp klockan 07.30 och började fixa mig. fick värsta dilemmat om jag skulle ha klänning eller en annan tröja.. för jag passar ej i klänning så det fick bli tröjan. sen sminka mig och ja hela köret. Malin och Malins pappa kom och hämtade vid ungefär fem i nio så åkte vi till tillberga kyrka. inne i kyrkan så sjöng och pratade dem. efter typ 30 min så var det klart. då samlades hela klassen utanför och tog kort med min elitkamera haha och massa fler. bilder i inlägget före. sen fick vi våra betyg, 4g 10vg och 2mvg superb for me!:)
kom hem vid, ja vad kan den ha varit, typ tio. då bytte jag om sen cyklade till Elin, där Malin, Emma och Malva också var. så snackade vi ett tag ute på elins gård sen åkte vi hem till mig och hoppade studsmatta och körde kubb. riktigt trevligt. vid tolv skulle Bella (elin) hem så då gick jag Malin Emma och Malva till kina gungan och busade. coola som vi är så gick vi sedan hem till mig igen och käkade nudlar samt körde en runda kubb till. love u guys!!!!

nu har jag städat här i hemmet inför Simons student imorgon, ska bli very trevligt faktiskt. sedan har vi även satt upp poolen, äntligen! nu ska jag sitta här ett tag och lata mig, hihi puss.


fräknig chey


Malin och Malva = söta brudar at tha lekpark!♥

SOMMARLOV

äntligen!

sista skoldagen!

hej bitches,
helt okej skoldag idag, eftersom det är sista woho! så jäkla skönt, kan inte fatta att det verkligen är skolavslutning imorgon. sista dagen på hela 8an liksom!?!?
Kommer dock sakna 8bäst som faseeeen under sommaren... sen har man fått veta idag också att förmodligen så slutar två favoritlärare nästa år:( +våran handledare. okej, det där lät ju lite taskigt but true. så det är ju bra, inte.

körde brännbollstunering från 12.00 till 13.00, haha vi kom trea. var dock ingen som ville vinna för alla ville dra haha, eller i alla fall jag, emma och några killar. fick även reda på klasstävlingen som vi körde i måndags, vilken vann, you guess??? 8b såklart!
nyss varit på lite affärer med Simon, Linus och mamma. dels till en second hand butik för linus ville kolla tröjor. jag köpte också en tröja, har någon liknande men 50:- så vafan?:D fick också hem en ring idag! bilder längre ner.
nu ska jag ta ett bad och fixa lite inför imorgon, det vill säga prova kläder, måla naglarna osv. later


8B in my ♥


dåliga mobilbilder, sorry för det.
älskar ringen, helt kär!

Tisdag - ledig

jajamen, som sagt. ledig idag, skulle ju städa hos mormor men mamma sköt upp det till nästa vecka eftersom mormor är bortrest. får dock pengarna nu fortfarande eftersom det ska gå till typ flickor i Sudan eller något inom skolan. så jag rensade bara lite ogräs idag, sen done!
vid fem tiden åkte vi ut till farmor och farfars stuga efter som farfar fyller 75 år idag, grattis.
vi stannade där i cirka två timmar.. sen åkte vi hem och då åkte jag och pappa direkt och simma för andra gången. hade dock inte hela badhuset för oss själva idag utan det var några till men det gick bra ändå. vi simmade i ungefär 40 minuter, denna gång var jobbigare kan jag säga. & Malin och Elin nu vet jag varför jag hade ont i magen, för jag fick samma känsla idag, det är träningsvärk... i alla fall enligt mamma:(

nu ska jag gå och dejta sängen, se om det är något bra på tv kanske. inte är det dh i alla fall, buhu. imorgon har vi fått sovmorgon till 09.00, inte så mycket men ändå. hur skönt, liksom sista dagen också?:D♥


vet snygg bild, gammal också. men... saknar this babe:o

Måndag

i skolan idag gjorde vi typ bara klasstävlingar, var faktiskt helt okej. killarna och vissa tjejer i klassen gjorde 1337 armhävningar tillsammans, elit eller vadå? haha, slutade tolv. då gick jag hem och hämtade mina pengar sen till bussen och åkte ner på stan med Emma, Elin & Malin. trevligt var det, fick inte med mig något hem men ändå. mycket skratt och bara umgås är alltid trevligt!
kom hem vid fyra, då följde Emma med hem till moi. vi körde chatroulette, hoppa studsmatta, spela skip bo och kollade på tv. mysigt. hon gick hem vid halv sju (?) ungefär. då kom mamma på en gång och frågade om jag ville med till IKEA, så köpte hon nya lampor till sovrummet och gosedjur till Simons student.

nu är jag något sur för jag missade Top model idag och det är final nästa gång tror jag... sadface:( men ska gå och käka taco och sen njuta av att veta att det är sovmorgon & ledighet imorgon, wiho!

18.27, 3 dagar kvar

hola señoritas!
bra dag även idag, trots att det är söndag haha. vaknade vid tolv, då frågade mamma om jag ville följa med henne och Simon på stan. gjorde det, var Simons smakråd hela tiden typ. men sprang in på H&M och köpte den där tröjan jag sett i Stockholm. sen tog Simon och mamma så lång tid på sig inne på New Yorker, så jag kollade på lite tjejkläder och sånt. köpte två bikini överdelar där, snyggga!
kom hem vid fyra tiden, då har jag hjälpt mamma att rensa vid poolen som ska sättas upp idag btw. varit väldigt fint tycker jag, hehe. men fyyyy vad mycket spindlar seriöst, jag dör. nu ska vi ut med hundarna och sen blir det bara mys framför tvn. vi hörs

bara tre dagar kvar i skolan och på tisdag ska vi inte ens vara där, då ska vi vara hemma och jobba till dagsverket istället. nice eller vad?:)

hur kan en perfekt dag, sluta så katastrofalt?

perfekta dagen; gick upp klockan 07.15 enligt alarmet. så fixade jag mig, sen kom Elin och hennes mamma och hämtade. så åkte vi och hämtade Malin, oså vidare till centralen. där tog vi 09.00 tåget vidare till Stockholm. Först gick vi runt och shoppade lite, sen bjöd vi Malin på mat (kina buffé) vid 12 tiden +fruktbuffé. shoppade lite till efter de, sen vid halv fyra började vi gå till centralen för att hinna med tåget hem som gick 16.07, men innan vart det ett snabbt stopp på monki och donken haha!
kom hem vid fem ungefär, och dagen har varit jäkligt kul. alla skratt och bilder och ja, vad det nu kan vara. Tack för dagen brudar, det måste göras om! bilder kommer senare.
jag köpte två tröjor från gina, en ring, en klocka, ett pr converse och en mascara. jättenöjd. hitta även en skitsnygg tröja på H&M men fanns inte min storlek så ska köpa den här hemma:)
ber dock om utsäkt för sista halv timmen om tjatet på min magvärk, fast det gjorde verkligen ont som kramp. annars har dagen varit helt perfekt, hoppas ni haft lika kul som jag haft love you!

katastrof; one word, Novella. helt ärligt, värsta timmen i mitt liv. aldrig varit så rädd och chockad förut. Det börjar med att Tarzan badar, jag kommer och hjälper henne så vi blir klara snabbare... sen är det novellas tur då såklart. och vart är hon???? inte en jävla blekaste aning. vi springer runt som dårar och letar runt i hela huset. hittar vi henne? ikke sa nikke. börjar leta utanför huset, finns ingenstans. sen tog pappa och tarzan cykeln, Simon inlinesen och jag och Martin gick så gick/cykla/åkte alla runt i kvarteret, för hur långt kan hon ha hunnit liksom. hittar ingenting, ingen av oss. efter en timme kommer jag och Martin hem, ser mamma stå helt tårögd med Novella i famnen. Alltså ni anar inte hur jäkla lättad man blev, alla var så himla oroliga. inte vet vi vart hon var heller, för hon hade helt plötsligt bara stått där på gården... hemskt hemskt hemskt, usch detta vill aldrig upplevas igen, aldrig!


sadface:(

1 dag!

hej hopp, orkade inte ta mig till skolan imorse. kändes som jag hade feber, men det hade jag ikke. dock väldigt ont i huvudet ändå. har inte gjort så mycket, var med mamma och köpte mat vid två..
sen kom Malin och Bella hit så beställde vi äntligen biljetterna till Stockholm. åker imorgon klockan 09.00!
ska bli fät najs. sen drog dem hem och då tog jag en till alvedon, sen vila och så kom mormor hit. hjälpte henne lite smått att tvätta bilen. sen vart jag helt slut hah:(

nyss varit med mamma och hämtat biljetterna, sen även till ikea och köpte en tvbänk. nu kollar jag på talang -finalen. men känns som jag kommer somna vilken sekund som helst. fast nej, nu ska jag banne mig se vem som vinner när jag suttit och kollat på alla avsnitt. blir sen uppdatering imorgon som ni kanske förstår, så vi hörs♥


ignore me.........

22.01 ♥

blev en Emma kväll!
först när hon kom, vid ungefär halv sju tiden, så käkade vi. sedan har vi hoppat studsmatta (många nya fina danser hitta vi på haha!) sen har vi suttit på chatroulette. alltså fan va kul det är, hehe. nu har hon precis gått, men deet har varit jättemysigt, love u. det känns verkligen som fredag idag btw....
nu ska jag byta om och tvätta bort sminket, Martin och Sam ska lana ute idag. tycker ni jag ska skrämma dem? mohaha. fast ne, tror jag ska gå och lägga mig faktiskt, kommer dock inte kunna somna för mamma är inte hemma än buhu:( mammas lilla flicka Hej hej!
time for bed, godnatt allesammans

You can't break a broken heart

Won't be so easy
This time to hurt me
You can try
This time, oh baby, there are no tears left here to dry,
If you think you can wound me like before,
If you think you can do that anymore,
Won't get too far, No
You can't break a broken heart

so try your best now, baby
try your best to break me
you can't break a broken heart
No damage you can do now
I'm immune to you now
You can't break what broke apart
There's nothing you can do to me no more
You can't break a broken heart


Hurt me before now,
won't hurt no more now
not this time
but you might do better, messin' with someone else's mind
Cuz You're not gunna to break me down again,
you're done with doin me the way you did,
it's gone too far, yeah
You can't break a broken heart

so try your best now baby
try your best to break me
you can't break a broken heart
No damage you can do now
I'm immune to you now
you can't break what broke apart
there's nothing you can do to me no more
you can't break a broken heart

so don't waste your time
your time has come and gone
What are you here for
you can't hurt me anymore


so try your best now baby
try your best to break me
you can't break a broken heart
no damage you can do now
I'm immune to you now
You can't break what broke apart
there's nothing you can do to me no more
you can't break a broken heart

break a broken heart...

torsdag

tjo bre's,
orkade inte gå till skolan idag. vi skulle till fågelbacken och leka lekar, så säger som Malin "känns det värt eller?" haha. istället har jag bara varit hemma och lagat mat åt min underbara bröder *HOST, och solat lite smått också!
nu sitter jag här och har damp på Tarzan, som skäller fullkomligen HELA TIDEN. aarrhg. men a, kanske blir hälla med mamma sen också, fast ska spara mina pengar till lördag dock.... men hon skulle byta några tröjor och så. & både mamma och Simon ska/är på bio idag, jag vill också:O men näää, vi hörs maybe later

Ny lååååt

ny låt som ni säkert hört på någon reklam???
nu har den i alla fall kommit på spotify, men finns dock ingen bra på youtube. men lyssna, inte musik jag kanske lyssnar på annars hehe, men det är ganska bra fan. man blir pepp!


love generation - love generation <---- klicka om du har spotify

17.42, Malin & Bella

hejsan,
"slutade" vid halv två, gick hem till mig med Malin och Bella. vi hoppade studsmatta, gjorde nudlar, körde chatroulette och spela in något roliga videos haha. dem drog vid fyra/halv fem tiden, love u.
nu har jag precis varit ute och kört fotboll med Linus, äger man ut han eller vadå? självfallet! men ska gå och hjälpa mamma med maten nu, sen käka och sen har jag ingen aning, men klockan är ju för tusan redan tjugo i sex. shit vad fort klockan går, gaah. men aja, nu ska jag hjälpa mamma som sagt. puss


Hinder - Lips of an angel

15.35

good day mates, haha?
skolan idag var ganska bråå, fick reda på lite betyg även idag. det vill säga även idrott, fick G WOHO! sen Mvg på syslöjden, Vg på musiken, Vg på religion och samhälle, G på historia och Mvg på geografi. jättenöjd:)
bara teknik, fysik, hemkunskap och bild kvar nu. men nej nog snackat om det eller vad tycker ni??? har precis varit ute och hoppat med Linus, vi körde klockan fast man ska hoppa på rygg, allstå jag tror inte ni anar hur jobbigt det verkligen är............typ dör lite här borta hehe. men a, nu ska jag gå och hälsa lite på mamsen som kom hem just. vi hörs kanske ikväll, later


haha bild från medeltiden, snygg:(

RSS 2.0